locatiemanager Hajar van Impuls Kinderopvang

Maak kennis met locatiemanager Hajar

Hajar is locatiemanager van cluster Osdorp. Een functie met veel verantwoordelijkheid, maar het levert ook veel op!

Hajar: “Voordat ik startte als locatiemanager, zag ik dat er in Osdorp veel kinderen zijn die niet de kansen krijgen die zij verdienen. Het leek me mooi om daar iets aan te doen. Bij Impuls kreeg ik die mogelijkheid.

Als locatiemanager draai je in feite je eigen toko. Dat geeft veel verantwoordelijkheid, maar het levert ook veel op. Door mijn werk goed te doen, draag ik eraan bij dat mijn medewerkers tevreden zijn en dat zij werken met enthousiasme en plezier. En hun inzet kan écht het verschil maken voor de toekomst van kinderen in Osdorp!

Eén van de dingen waar ik met mijn collega’s veel aandacht aan geef is vitaliteit. Veel van mijn medewerkers zijn zó bezig met de zorg voor anderen, dat ze zichzelf vergeten. Zelf heb ik twee kinderen onder de 2 jaar, dus ik weet hoe lastig het kan zijn om op tijd voor jezelf te zorgen. Daarom heb ik twee vaste momenten in de week ingelast waarop ik ga sporten om mijn hoofd leeg te maken. Ik kan dus uit ervaring vertellen hoe fijn en vooral hoe nodig het is om tijd voor jezelf te maken en om te blijven bewegen.”

Wil jij net als Hajar aan de slag bij Impuls? Bekijk dan onze vacatures!

Alle vacatures

Terug naar overzicht