Bent u ouder van een peuter? Dan is u vast opgevallen dat de snelle ontwikkeling die baby’s laten zien, doorgaat tijdens de peuterfase. Peuters zijn heel nieuwsgierig en willen de wereld verder ontdekken en begrijpen. Daarom stellen ze vaak heel veel vragen.

Ook interesseren peuters zich steeds meer voor leeftijdsgenootjes. Uw kind leert om samen te spelen, speelgoed met anderen te delen en zijn wensen kenbaar maken. Bij ons wordt het vanuit een veilige omgeving, gestimuleerd om op ontdekking uit te gaan.

Ontwikkelingsgericht werken

Onze pedagogisch medewerkers weten precies hoe de ontwikkeling van kinderen verloopt en aan welke volgende stap uw kind toe is. Het moment waarop een stap gezet wordt, verschilt per kind. Dat is helemaal niet erg, want ieder kind volgt zijn eigen ontwikkelingstempo. Wij zorgen ervoor dat ons aanbod aansluit bij uw kind, zodat we het helpen om de volgende stap te zetten

Spelend leren

Peuters leren en ontdekken de wereld door te spelen, te kijken, uit te proberen en elkaar te imiteren. Spelen geeft plezier. Daarom krijgt uw kind bij ons volop kans om te spelen, te verkennen en te ontdekken met uitdagende activiteiten en materialen.

Pedagogisch beleid

Wilt u meer weten over onze visie op de omgang met kinderen, dan verwijzen we u graag naar ons pedagogisch beleid.