Kinderdagverblijf bij Impuls

Kinderopvang voor 0-4 jaar

Ben je in verwachting? Gefeliciteerd! Als nieuwe ouder komt er veel op je af. Misschien heb je al besloten of je gebruik wilt maken van kinderopvang. We begrijpen dat er met de komst van een kleintje veel geregeld moet worden. Daarom willen wij je graag helpen. Met informatie over het kinderdagverblijf bij Impuls of via de veelgestelde vragen over het kinderdagverblijf.

Het kinderdagverblijf bij Impuls

Het kinderdagverblijf vangt kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar op, zodat je zorgeloos kunt werken. Bij Impuls Kinderopvang worden kinderen met liefde verzorgd en gestimuleerd in hun ontwikkeling. We leggen de basis voor een goede start. Onze Kinderdagverblijven in Amsterdam Noord en Amsterdam West bieden een veilige plek waar we kinderen opvangen in een huiselijke sfeer.

Welk kinderdagverblijf past bij jou?

Je hebt de beslissing genomen om te blijven werken en daarmee komt de keuze voor kinderopvang dichterbij. Voor je baby wil je het beste en dat geldt ook voor het kinderdagverblijf. Het allerbelangrijkste is dat je straks met een gerust gevoel je baby naar de opvang brengt. Wij adviseren je een afspraak te maken bij de kinderopvanglocatie die je het meeste aanspreekt en stel vooral veel vragen. Je keuze voor het kinderdagverblijf is vaak voor langere tijd. Het is daarom waardevol om hier de tijd voor te nemen.

Wanneer kan ik kinderopvang het beste regelen?

Voor het regelen van kinderopvang staat geen exact moment. Het is wel van belang om alvast een goed beeld te krijgen waar je kind geplaatst kan worden. Neem ook de tijd om te onderzoeken welke vorm van kinderopvang jou het meeste aanspreekt. Je kunt zo gemakkelijker een beslissing nemen en vermijd hierdoor eventuele wachtlijsten.

Wanneer gaat mijn kind naar de kinderopvang?

Je baby mag naar de kinderopvang vanaf 6 weken. Als je langer verlof hebt, kan dat natuurlijk ook op een later moment. De startdatum van opvang bepaal je dus zelf. Staat je baby bij ons ingeschreven? Dan plannen we voor de start een moment voor een intakegesprek en een paar ‘wendagen’, zodat jij en je kind kunnen wennen aan het kinderdagverblijf.

De kosten voor kinderopvang

Voor kinderopvang ontvang je een toeslag van de Belastingdienst. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Uitgebreide informatie over de kosten voor kinderopvang vind je op de pagina tarieven. Op deze pagina kun je alvast een berekening maken met onze rekentool om je inzicht te geven in de maandelijkse kosten. Daarnaast is deze pagina aangevuld met informatie over kinderopvangtoeslag.

Maak kennis met Impuls en plan een rondleiding

De keuze voor een kinderdagverblijf moet jou een goed gevoel geven. Het beeld na die eerste indruk wordt pas compleet als je een locatie bezoekt en de medewerkers spreekt.
Wij begrijpen dat en nodigen je daarom uit een afspraak te maken voor een rondleiding. Voor jou is dit het moment om kinderopvang in de praktijk mee te maken. En uiteraard kun je tijdens je bezoek al je vragen stellen. Maak een afspraak voor een rondleiding en kom langs bij Impuls. In Amsterdam-noord en Amsterdam-west zijn we altijd bij je in de buurt!

Tip: Maak voorafgaand aan je bezoek een lijst met vragen. Zo heb je na afloop een completer beeld. Heb je na je bezoek nog vragen? Dat begrijpen we. Daarom nemen we daarna contact met je op.