Bouwspeelplaats Het Landje

Avontuurlijk spelen
Bij het Landje kunnen kinderen genieten en ontdekken door te bouwen en te spelen op ons uitdagend terrein.
Ponyclub
Bij ons wonen zeven pony’s waar je op kunt leren rijden!
Verjaardagsfeestje
Je kunt op deze mooie plek ook je verjaardag vieren!
Activiteitengebouw
Ons terrein is ingericht voor eindeloos veel speelplezier. In het activiteitengebouw kan je tekenen, knutselen tot poolen en tafeltennissen.
Hutten bouwen
Op onze bouwspeelplaats kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en hun eigen hutten bouwen.
Waterplezier
Buiten hebben we een tokkelbaan, waterklimtoestel en strandje met kano's en waterfietsen.
Koken
Iedere zaterdag koken we vegetarisch zodat iedereen mee kan doen. Kinderen kunnen hun kookkunsten laten zien of leren hoe ze zelf iets lekkers maken!

Boordevol avontuur

Hutten bouwen

Zin om hutten te bouwen? We hebben altijd hout en gereedschap om een eigen hut mee te bouwen. Kinderen kunnen bestaande hutten uitbreiden met eigen ideeën of zelf beginnen aan een nieuwe hut. Lekker timmeren en zagen naar eigen inzicht!

Activiteiten

Uiteraard kan je meer bij ons doen dan alleen timmeren. Het terrein is zo ingericht dat het uitnodigt voor veel meer. Binnen in het activiteiten gebouw kan je tekenen, knutselen, of bordspelletjes doen maar ook poolen, tafeltennissen en een potje tafelvoetbal spelen. Regelmatig organiseren we activiteiten. Benieuwd naar onze activiteiten? Die delen we op onze socials!

Ontdek alle activiteiten

Buiten hebben we voor degenen met een zwemdiploma een tokkelbaan en een klimtoestel over het water en in de zomer kan je bij ons strandje (mits er toezicht is) gebruik maken van onze kano’s en waterfiets. En zelfs kan je dan even een verfrissende plons doen! Daarnaast hebben we allerlei sportspullen liggen om je mee te vermaken.

Koken

Iedere zaterdag koken we vegetarisch zodat iedereen mee kan doen. Kinderen kunnen hun kookkunsten laten zien of leren hoe ze zelf iets lekkers maken. Kom vooral lekker koken en proeven! We starten altijd om 13.00 uur.

Ponyclub

Bij ons wonen zeven pony’s waar je op kunt leren rijden. De ponyclub is er voor kinderen vanaf 7 t/m 14 jaar. Wij zijn geen manage. De kinderen die rijden helpen in het hele proces. Ook het verzorgen van de pony’s, stallen schoonhouden en voeren hoort daarbij. Dus eigenlijk leer je naast het rijden ook hoe je een pony onderhoudt. Als de weeromstandigheden het niet toelaten, is er geen les. Wel kunnen jullie dan altijd komen om te helpen de pony’s te verzorgen. Uiteraard ben je al eerder welkom om te komen helpen met de voorbereiding op de lessen. Sterker nog, dat moedigen we aan want vele handen maken licht werk.

Feestje vieren?

Wil jij op deze mooie plek je verjaardag vieren? Dat kan! We hebben twee pipowagens voor elk 15 kinderen. Beide pipowagens zijn ook voorzien van een klein koelkastje om bijvoorbeeld je verjaardagstaart en wat drinken koel in te bewaren. Uiteraard kan je gebruik maken van onze faciliteiten en kunnen de kinderen aansluiten bij de activiteiten die georganiseerd worden. In de winterperiode kan er ook gebruik gemaakt worden van de grote ruimtes. Verhuur kan alleen op woensdag en zaterdag. 

Ponyfeestje

Op woensdag en zaterdag is het ook mogelijk om een ponyfeestje te geven. Tijdens de kennismaking met de pony kunnen de kinderen de pony verzorgen en een ritje maken met de begeleider over het terrein. Dit feestje is mogelijk op woensdag en zaterdag vanaf 14.30 uur en duren tot 16.00 uur. Unicorn of of Cowboyfeestje geven? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact met ons op.

Bel (020 618 36 04), mail (landje@impuls.nl) of spreek ons aan voor meer informatie.

Pallets of planken over, of misschien zelfs gereedschap of spijkers?

Laat het ons vooral weten. We komen het graag ophalen zodat de kinderen kunnen blijven bouwen. Het is helemaal fijn als je het langs wil brengen. Een afspraak is zo gemaakt!

Doneren

 

Vraag een rondleiding aan Direct inschrijven Direct inschrijven
Heb je een vraag? Hoi, ik ben Joris, locatiemanager van bouwspeelplaats Het Landje. Ik vertel je graag meer over de locatie!
Impuls Kinderopvang locatiemanager Joris