Studeren en tegelijkertijd ervaring opdoen?

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het ontwikkelen van je talenten

Als bekende praktijkopleider stimuleren en ondersteunen we dat natuurlijk. Bij Impuls krijg je de tijd en ruimte om je verder te ontwikkelen in je toekomstige vak. Elke stagiair wordt begeleid door een Praktijkopleider en een Werkbegeleider. Tijdens je stage monitoren we de voortgang die we tweemaandelijks met je bespreken tijdens een evaluatie. We houden tijdens je stage uiteraard contact met je opleider.

Bij Impuls kennen we 2 leerwegen: BOL (Beroepsopleidende Leerweg) en BBL (Beroepsbegeleidende Leerweg). Studenten van de opleidingen kunnen voor een van deze leerwegen instromen in januari of september. Je kunt je hiervoor het hele jaar door aanmelden.

Mbo-stage (BOL)

Studenten van de BOL opleidingen (HZW2, PW3 en PW4) kunnen een stage lopen op het kinderdagverblijf, de voorschool of de buitenschoolse opvang. Voor deze opleidingen kun je ook geplaatst worden op Bouwspeelplaats Het Landje of Kinderboerderij De Uylenburg.

Mbo-leer-/werkplek (BBL)

Studenten voor BBL bieden we een ‘werk en leer contract’ aan voor PW3. Je kunt een leer – werkplek krijgen voor werk op een babygroep op het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang.

Hbo/wo-stage

Hiernaast zijn wij ook altijd op zoek naar enthousiaste hbo en wo-stagiairs voor de ondersteunende diensten (IT, financiën, P&O, klantenservice, management).

Solliciteren naar een stageplaats

Bekijk al onze stagevacatures en solliciteer naar een van de openstaande stageplaatsen. Niet zeker of de stage bij je past? Stuur ons een mail: stage@impuls.nl dan zoeken wij voor de best passende match!

Ook op het servicekantoor zijn er regelmatig stagevacatures bijvoorbeeld binnen de afdeling Marketing en Communicatie, ICT en Facilitair. Bekijk de openstaande vacatures of neem contact met ons op.