Het Groeibos een kindercampus (dagverblijf en voorschool) van Impuls Kinderopvang, een Amsterdamse organisatie met de langste ervaring op het gebied van spelend leren. We hebben altijd een passend aanbod en persoonlijke aandacht voor uw kind.

Bij Impuls krijg je alle aandacht om te spelen, te leren en te groeien. Groeien begint al direct als je baby bent. En daarna groei je vanzelf door. Impuls helpt je om ongedwongen, speels, gezond en leerzaam op te groeien. Door je liefdevol op te vangen als baby. En door met je te spelen als je peuter bent. Samen met andere kinderen uit de buurt. En als het tijd wordt voor de basisschool, ben je er helemaal klaar voor.

Kom genieten van heerlijke lekkernijen die bereid zijn volgens onze gezonde levensstijl. En neem direct een kijkje op de Mamamarkt en ontmoet onze lokale partners. Sommigen hebben voor deze open dag een speciale aanbieding samengesteld.

  • Bibliotheek
  • Ouder- en Kind Centrum
  • Kesbeke tafelzuren
  • De Nieuwe Boekhandel
  • Mascha Greuter: zwangerschaps- en babyfotograaf
  • De Boezemvriend: lactatiedeskundige gecombineerd met kraamzorg de Kleine Amsterdammer
  • Verloskundigen de Baarsjes & Bos en Lommer
  • Podium Mozaïek

Waarom Het Groeibos?

Centraal gelegen aan de Bos en Lommerweg
Prettige sfeer en hecht team
Uitdagende inrichting voor kinderen van verschillende leeftijden
Drie keer per week warme lunch
Veel buitenactiviteiten op de verrassend ruime buitenspeelplaats
Ontwikkelingsgerichte activiteiten ter voorbereiding op de basisschool

Donderdag 2 maart

van 9.30 – 12.00 uur en 14.30 – 17.00 uur
Het Groeibos
(midden in Landlust – Bos en Lommer)
Bos en Lommerweg 93-95
1055 DP Amsterdam

Aanmelden is niet nodig, onze deuren staan open.