Van 10 t/m 14 april is het voor de vijfde keer de Week van het Jonge Kind. Tijdens deze nationale week vragen we aandacht voor de zo belangrijke, eerste jaren van het kind. Het thema is dit jaar ‘Ieder kind is welkom! Diversiteit en inclusie’. Dit sluit mooi aan bij onze kindercampus, waar diversiteit al jarenlang een van de speerpunten is. Op alle locaties besteden we aandacht aan de Week van het Jonge Kind.

Iedere dag iets anders

Iedere dag van de week heeft ook nog een eigen thema: Muzikale maandag, Gezonde dinsdag, Kunst op woensdag, Familie donderdag en Samenwerken vrijdag. Op onze website en op twitter (@impulsamsterdam) vindt u dagelijks leuke speltips die u thuis met uw kind kan doen.
Lees meer over deze week

Open Dag van de Voorschool op woensdag 12 april

Woensdag 12 april is door de gemeente Amsterdam uitgeroepen tot Dag van de Voorschool. Op deze dag zijn ouders en kinderen van 9.30-12.00 welkom op al onze kinderdagverblijven en voorscholen. Ouders en kinderen kunnen zien en beleven wat de kinderen dagelijks bij ons doen. Komt u met uw kind ook een kijkje nemen?