Op een warme woensdagmiddag verraste het GVB de kinderen op bouwspeelplaats Het Landje. Op advies van Toon ‘de muntenman’ kreeg Het Landje een cheque overhandigd door directeur Alexandra van Huffelen.

Zij was vooral enthousiast over de vele speelmogelijkheden op de bouwspeelplaats en het initiatief om een ontmoetingsplek te realiseren voor de kinderen op de PonyPlaza. Er wordt hard gewerkt om voldoende geld bijeen te krijgen voor een blokhut. De bijdrage van de GVB is daarom meer dan welkom voor de medewerkers en vrijwilligers.

Toon Borst gaf tijdens de overhandiging een inspirerend verhaal over het wapen van Amsterdam. Tevens had hij een boodschap aan de kinderen om vooral zuinig te zijn op hun woonomgeving en de medemensen.

Na enig aandringen nam directeur van Huffelen plaats op een pony en reed een rondje door de paardenbak. Een geslaagde middag met veel dank voor de gulle gift.

Wilt u ook bijdrage leveren aan deze avontuurlijke plek voor kinderen?

Wat dacht u van een verantwoord en origineel bedrijfsuitje?