Bij Impuls zijn we trots op Gerold en op de collega’s die hem aangemeld hebben voor Pedagogisch Professional van het Jaar. Gelukkig was de jury ook overtuigd. Ze hebben Gerold genomineerd en nu kan er volop gestemd worden.

Tanja Bontjes verwoordt in het filmpje goed waarom Gerold een nominatie verdient. Hij houdt rekening met de culturele achtergrond van alle kinderen in de wijk. En hij zorgt dat ook 8-plussers graag naar de BSO (blijven) komen. Hij creëert voor kinderen de ruimte om zich over de hele breedte te ontwikkelen (sociaal, cognitief, emotioneel). Thuis gaan kinderen vaak alleen maar zitten gamen, maar bij Gerold blijven ze lekker in beweging. Deze manier van werken brengt hij ook over op stagiaires.

We zijn trots op al onze pedagogisch medewerkers. Laat Gerold symbool staan voor al onze medewerkers die elke dag weer met zorg, liefde en aandacht kinderen opvangen en helpen opgroeien tot zelfstandige en wereldwijze burgers.

We feliciteren Gerold en we hopen op uw stem: https://www.kinderopvangtotaal.nl/verkiezing/

Alvast bedankt.